Stimați cetățeni , vă supun atenției faptul că distrugerea bunurilor din orașul Tălmaciu , sat Colonia Talmaciu și sat Talmacel atrage răspunderea penală și se va pedepsi conform Art 253 Cod Penal
(1) Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuințare a unui bun aparținând altuia ori împiedicarea luării măsurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum și înlăturarea măsurilor luate se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
(4) Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuințare a unui bun, săvârșită prin incendiere, explozie ori prin orice alt asemenea mijloc și dacă este de natură să pună în pericol alte persoane sau bunuri, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani.
Am rugămintea ca părinții sa îi atenționeze pe copii referitor la distrugerea de bunuri atunci când ies la plimbare și aici mă refer la: becurile de iluminat stradal care sunt sparte aproape zilnic de copii, scrisul pe pereții caselor, gardurilor, bisericilor, școlilor, distrugerea de bunuri din incinta cimitirelor etc . La fel ca și dumneavoastră îmi doresc un oraș curat , sigur și prosper!
Cu stimă,
Ioan Oancea